• Haytham Safia Qu4rtet
  • Rangel Silaev
  • Accademia Amsterdam
  • Quatre Bouches
  • Bonporti Ensemble
  • Spina-Benignetti Piano Duo
  • Duo Steinmann-Niessen
  • URSA
Tuesday, 28 January 2020

Diensten

Met Sharon's achtergrond als Master of Science in Communicatiewetenschap biedt zij diensten aan op gebied van marketing en communicatie. Dit zijn diensten voor zowel musici als podia/organisaties.
Wilt u meer informatie over onze diensten? Stuurt u ons dan een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of vul het contactformulier in op de Contact pagina.

 

Social Media
Bijhouden (en opzetten) social media kanaal, zoals Facebook, Twitter of LinkedIn, door middel van het regelmatig plaatsen van pakkende berichten die aansluiten bij de doelgroep. Zo gaan we bijvoorbeeld op zoek naar interessant nieuws voor de doelgroep, of plaatsen we berichten om reclame te maken voor uw product(en). Voordat berichten worden verstuurd worden deze eerst zorgvuldig gecontroleerd. We gaan actief op zoek naar nieuwe fans en reageren op vragen en opmerkingen van fans. Er worden 3 updates per week geplaatst via de sociale netwerken.
Optioneel: Facebook advertentie campagne, LinkedIn advertentie campagne, Twitter actie.


Webdesign
Vormgeving en creëren van website in overleg met u. Webhosting en domeinnaam wordt voor u geregeld, waarna u uw content zelf kunt bijhouden.
Na één jaar betaalt u zelf de webhosting en domeinnaam. Wij werken onder meer met Wordpress en Wix.


SEO (Search Engine Optimalization)
Als u bovenaan in Google wilt komen met uw bedrijf is het van belang dat onder andere uw content is afgestemd op uw zoekwoorden. Hoe beter vindbaar in Google, hoe meer klanten. Het Amstel Impresariaat kan u hierbij helpen.


Nieuwsbrieven en persberichten 
Schrijven en versturen van nieuwsbrieven en persberichten bij nieuws en aankomend concert of event. Bij het versturen persberichten wordt rekening gehouden met de doelgroep die u wilt bereiken. Hiervoor werken we onder andere met het nieuwsbrief programma Mailchimp.


Schrijven en redigeren van teksten
U wilt een nieuwe website of oude website herzien, of professionele tekst voor een programmaboekje of promotiemateriaal. Het Amstel Impresariaat helpt u graag bij het schrijven van teksten, maar ook nakijken van teksten en corrigeren van spel-, stijl-, tik- en taalfoutjes. Het zijn nog steeds uw woorden, alleen nóg beter.


Ontwerp Huisstijl & Promotiemateriaal
Promotiemateriaal nodig? Het Amstel Impresariaat ontwerpt graag uw promotiemateriaal, zoals visitekaartjes, flyers, posters, programmaboekjes, banners enzovoort. Of wilt u een nieuwe brochure laten opmaken? Uiteraard heeft u inspraak in de vormgeving. Voor het ontwerp van een gehele nieuwe huisstijl werken we samen met ontwerpers uit ons netwerk die bij u of uw organisatie past.


Markt- en doelgroepanalyse
Het Amstel Impresariaat helpt u graag bij het maken van een markt- en doelgroepanalyse. Dit houdt in dat er onderzoek wordt gedaan naar de markt waarin uw bedrijf zich bevindt, kansen en bedreingingen en de doelgroep van uw product(en). Voorafgaand zal er een intakegesprek plaatsvinden. Alles wordt uitgewerkt in een heldere rapportage, dat naderhand met u zal worden besproken.


Marketingstrategie
We geven u graag advies over een optimale mix van marketing activiteiten. Denk hierbij aan de 4 P’s: Product, Prijs, Plaats en Promotie. Op basis daarvan kan er worden gekeken naar de middelen die kunnen worden ingezet. Een Marketingplan bestaat uit verschillende aspecten: in- en externe analyse, SWOT-analyse, doelstellingen, marketingstrategie, communicatieplan en financiële begroting (in overleg).


Marketingplan
Weet u niet hoe u een marketingplan moet schrijven? Het Amstel Impresariaat schrijft graag in samenspraak met u een marketingplan. Er is een uitgebreide intake waarbij we onder andere bespreken wat uw doelstellingen zijn, 4 P’s en budget. Alles wordt vastgelegd in een heldere rapportage, dat naderhand met u zal worden besproken. Met dit plan kunt u direct aan de slag.