• Haytham Safia Qu4rtet
  • Rangel Silaev
  • Accademia Amsterdam
  • Quatre Bouches
  • Bonporti Ensemble
  • Spina-Benignetti Piano Duo
  • Duo Steinmann-Niessen
  • URSA
Tuesday, 28 January 2020

Over

Wat doet het Amstel Impresariaat?

- We nemen initatieven en zoeken naar mogelijkheden om klassieke muziek ten gehore te brengen. We werken samen met uiteenlopende partners. Hieronder vallen organisaties, bedrijven, evenementenbureaus, festivals, (kleinere) concertzalen,educatieve instellingen, koren en kerken.

- Het onderhouden en uitbreiden van een klantenbestand van (potentieel) geïnteresseerde programmeurs in Nederland

- Aanbieden van ensembles en musici met gebruikmaking van een verscheidenheid aan communicatiemiddelen, zoals website, e-mail en nieuwsbrieven

- Creëren van een platform waar de aangesloten musici onder de noemer van het Amstel Impresariaat een grote verscheidenheid aan activiteiten kunnen ondernemen. Dit zijn concertprojecten, cursussen, opnamen en (koor)begeleidingen

- Ondersteundende services: (koor)begeleidingen, productiemanagement, assistentie bij subsidieaanvragen, opnameleiding en promotie.

 

Geen bemiddelingskosten

Het Amstel Impresariaat is geen ‘traditioneel’ impresariaat. De aangesloten musici nemen zélf initiatieven en dragen bij aan de publiciteitskosten. Het Amstel Impresariaat werkt zonder winstoogmerk en brengt concertorganisaties geen bemiddelingskosten in rekening. Daadwerkelijke bemiddelingswerkzaamheden worden door de musici vergoed. De kosten van diensten (zoals productiemanagement en begeleidingen) bepalen we in overleg met de samenwerkende organisatie.

 

Het Amstel Impresariaat zoekt…

- Geëngageerde musici die willen meedenken bij het creëren en opbouwen van concertmogelijkheden, voor de eigen muzikale carrière en het Amstel Impresariaat. Zij moeten bereid zijn om actief aan hun promotie te werken en dit te delen met andere aangeslotenen bij het Amstel Impresariaat.

- Een brede waaier aan organisatoren, instellingen, bedrijven en koren die geïnteresseerd zijn in samenwerking. Daarbij kunnen we denken aan het opzetten of promoten van evenementen, bijeenkomsten of festivals, waarbij klassieke muziek een rol speelt.

 

Vragen?

Neemt u gerust contact met ons op per telefoon of per This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. wanneer u vragen heeft. Ook kunt u het contactformulier op deze website gebruiken.